Hajdúvidi Tagintézmény

Hagyományőrzés

és szeretetteljes nevelés

A Csillagvár Óvoda És Bölcsőde tagintézménye a várostól 10 km-re található, Hajdúviden, ahol hétköznapjaikat a Micimackó és a Katica csoport családias, szeretetteljes légkörében tölthetik csemetéink.

Óvodánkban a két csoportszobához mosdók, öltözők is tartoznak, míg a fejlesztőszoba tökéletes helyet biztosít a logopédiai – és a fejlesztőfoglalkozásoknak. Óvodapedagógusaink szakképzettek, tapasztaltak és elhivatottak.

A szakmai munkát 2 dajka és 1 pedagógiai asszisztens segíti, hogy a gyermeki személyiség egészséges fejlődését összehangoltan, tudatos együttműködéssel biztosíthatjuk. Szakmai munkánkat a Lépésről Lépésre program alapján, a kompetencia alapú nevelést beépítve végezzük. A projekteket a gyermeki érdeklődésnek megfelelően, valamint a jeles napokhoz kapcsolódóan tervezzük meg.

about_04
Tanulj velünk

Elérhető foglalkozásaink

Fontosnak tartjuk a gyermeki tevékenységvágy kielégítését, amihez biztosítjuk a megfelelő eszközöket, élményeket és a tapasztaltatás útján történő játékos tanulás lehetőségét. A gyermekközpontúság kiemelt fontosságú óvodánkban, de a hagyományőrzésre is nagy hangsúlyt fektetünk! A falusi közösség hagyományait szem előtt tartva rendszeresen részt veszünk a helyi rendezvényeken, hogy a közös élményekkel is hagyományokat teremthessünk. Nyílt programjaink célja az óvoda és a család kapcsolatának elmélyítése. Prioritást kap intézményünkben a gyermek komplex személyiségfejlődése, az egyéni differenciált fejlesztés valamint az egészséges életmód kialakítása.

Óvó nénik

Gyermekeinkkel foglalkoznak

Keress meg minket

Itt találod óvodánkat